Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, tekne orucu tutan öğrencilerin sevincine ortak oldu

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, tekne orucu tutan öğrencilere yönelik düzenlenen programa katılım sağladı.

İslam coğrafyası için önemli aylar arasında yer alan Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Aksaray’da vatandaşlar sofralarda buluşuyor. Müslümanlar için önemli aylardan olarak kabul edilen Ramazan ayında Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Kur’an Kursu tarafından minik öğrencilere ramazan ayına özel etkinlik gerçekleşti.

Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Hz. Hatice Kur’an Kursunda eğitim gören 4-6 yaş grubundaki öğrencileri Ramazan ayı hakkında bilgiler edinebilmelerini sağlamak amacıyla tekne orucu etkinliği düzenlendi.

Çocuklar ilk orucunu tutmasıyla birlikte öğle vaktinin girmesiyle beraber iftar yaptılar. 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için önemli bir adım atılan etkinlikle birlikte çocukların üzerinde olumlu etkilere olacağını dile getiren İl Müftüsü Işıldar, Ramazan ayını daha iyi anlamalarını sağlamış olduklarını ifade etti.

Müftü Işıldar minik öğrencilerin Ramazan sevincine ortak olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu dile getirerek, program dua edilmesinin ardından sonlandı.

Haber: FatmaAltınok