Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, İlahiyat fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, İlahiyat ve İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinin staj dönemine yönelik program gerçekleştirdi. Müftü Işıldar, Aksaray İl Müftülüğü konferans salonunda üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

               

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde olan “Ulusal Staj Programı” kapsamında İlahiyat ve İslami İlimler fakültelerinde okuyan öğrencilerin staj döneminin başlamasıyla birlikte Aksaray Müftüsü Işıldar, 20 gün sürecek olan staj döneminde öğrencilere fırsat oluşturmak adına program düzenledi. Müftü Işıldar program esnasında, İlahiyat öğrencilerine müftülük hizmetleri tanıma ve yaz kuran kurslarında yardımcı personel olarak görev yapabilecekleri hususunda konuşma yaparak bilgilendirdi. Müftü Işıldar, üniversite öğrencilerine bu fırsatın Diyanet İşleri Başkanlığının çalışmalarını yakında takip etmek ve tanıma fırsatı bulacağını vurguladı.
Programında sonunda ise, Müftü Işıldar, İlahiyat Fakültesi öğrencilerine bu staj döneminin onlara tecrübe kazandıracağı söyleyerek, öğrencilere teşekkür etti.
Haber: Fatma Altınok