Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar, Hasas Mahallesi Ömer’ül Faruk Camiinde Kur’an kursuna start verdi

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, Hasas Mahallesi Ömer’ül Faruk Camiinde yapılacak olan yatsı namazı sonrası Kur’an-ı kerim kursunun startını verdi.

Hasas Mahallesi Ömer’ül Faruk Camiinde hafta içi her gün yatsı namazının ardından Kur’an-I Kerim kursunu başlamasını karar veren İl Müftüsü Işıldar, kursa katılım gösteren öğrencilerle bir araya geldi. Verilecek olan Kur’an dersine yönelik öğrencilere bilgiler veren İl Müftüsü Işıldar, Kur’an-ı Kerim kursunun çok faydalığı olacağına vurgu yapıtı.
Çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği Kur’an-ı Kerim kursuna İl Müftüsü Işıldar ’da eşlik ederek katılım gösteren öğrencilerle bir araya geldi. Kur’an-ı kerim okumayı öğrenmek isteyen katılımcılara yönelik konuşan Müftü Işıldar duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Kur’an kursunun faydalı olacağına inandığını ifade eden Müftü Işıldar; “ben çok faydalı olacağına inanıyorum. Özellikle ileri yaşta olan cemaatlerimiz de gençlerimizle birlikte aynı anda Kur’an-ı kerim okumayı öğreniyor olması bizleri mutlu ediyor. Gençlerimize de güzel örnek oluyorlar” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok