Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müftü Işıldar “Engelsiz İftar” programına katıldı

Aksaray İl Müftüsü Veysel

Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar, “Engelsiz İftar” programına iştirak ederek yetim ve engelli bireylerle bir araya geldi.
Aksaray İl Müftülüğüne bağlı Engelli Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Engelsiz İftar” programı kapsamında yetim, engelli bireylerle ve onların aileleri ile bir araya gelen İl Müftüsü Işıldar, Ramazan ayının son günlerinde onlarla birlikte olmanın verdiği mutluluğu ve duyduğu memnuiyet dile getirdi.
Hüseyin Altınsoy Gençlik Merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı İl Müftülüğü Engelli Koordinatörleri Yasin Esat Karcı ve Güllü Özbek tarafından düzenlendi.
İftar öncesi yetim, engelli bireylerle ve onların aileleri ile iftar duası eden İl Müftüsü Işıldar duanın ardından yaptığı konuşmasında, “Allah insanı en güzel şekilde yaratmıştır ve herkese farklı birer imtihan vermiştir. Sağlıklı da olsak bazı sebeplerden dolayı engelli de olsak herkes Allah katında çok değerlidir. Ramazanın artık son günlerini yaşadığımız şu kıymetli günlerde sizlerle beraber bu iftar sevincine ortak olmak bizleri çok memnun etti” şeklinde ifade kullandı.
Müftü Işıldar çocuklar birlikte keyifli anlar yaşayarak onlar yakında ilgilendi. İl Müftü Işıldar programın düzenlenmesinde emeği geçen ve katılım gösteren herkese teşekkürlerini iletti.

Haber: Fatma Altınok