Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motosiklet tutkunlarından Türk Bayraklı 30 Ağustos korteji

Büyük Taarruz Zaferi’nin 102’inci yıldönümü nedeniyle Aksaray’da motosiklet kulüpleri tarafından Türk Bayraklı kortej gerçekleştirildi. Düzenlenen kortejde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu bir kez daha yaşatıldı.

Büyük Taarruz Zaferi’nin 102’inci

Aksaray Genç Motosikletliler,  ATMOSFER, Yola Çık ve Aksaray Enduro tarafından Türk Bayraklı kortej yapıldı. Yüzlerce motosiklet Aksaray semalarında Türk Bayraklarıyla birlikte seyre çıktı. Aksaraylı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan bu programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katıldı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehrin meydanına gelen motosiklet gruplarının yanına giderek 30 Ağustos gününün anlam ve önemine yönelik konuştu. Buradaki konuşma sırasında Vali Kumbuzoğlu ve motosiklet grupları arasında motosiklet kullanımı hakkında istişare yapıldı.

Aksaray kent meydanına gelen Anadolu Genç Motosikletliler Başkan Yardımcısı Göktuğ Şentürk, “bugün kutlu zaferimiz olan 30 Ağustos Bayramı’nda ATMOSFER, Yola Çık, AGEM’in katıldığı bir kortej düzenledik. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bizim için çok gurur verici ve onur verici bir organizasyondu, emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

AGEM Üyesi, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında “bizi böyle önemli bir günde buraya getiren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kutlu zafer bizi bir araya getirdi. Böyle bir programı düzenlediği için AGEM ekibine teşekkür ediyoruz. Diğer motosiklet kulüplerine de teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda buraya gelmemizde kolaylık sağlayan Emniyet Genel Müdürlüğü ve Aksaray Valiliğine teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verdi.

Ağustos Gerçe