Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor ilk maçını Beyoğlu Yeniçarşıspor ile yapacak

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grubu’nda fikstür çekildi. Şehrimizi temsil edecek olan Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Beyoğlu Yeniçarşıspor’u konuk edecek.

Türkiye İkinci Ligi Kırmızı

Ligin başlangıcı için geri sayım sürerken, 31 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde başlayacak olan lig öncesinde 68 Aksaray Belediyespor’un hafta hafta mücadele edeceği rakipler de belli oldu. Siyah-beyazlı temsilcimiz, 1 Eylül Pazar günü Aksaray’da, İstanbul temsilcisi Beyoğlu Yeniçarşıspor ile karşılaşarak sezona merhaba diyecek. 68 Aksaray Belediyespor ligin ilk haftasında taraftarları ile de buluşacak.
Ligde kurmuş olduğu kadro yapısı ve hazırlıkları ile bu sezon iddialı şekilde hazırlanan Motolux 68 Aksarayspor, sezon hazırlıklarına 14 Temmuz 2024 tarihinden bu yanan teknik direktör Şaban Yıldırım yönetiminde devam ediyor. Temsilcimiz 28 Temmuz’a kadar ilk etap çalışmalarını şehrimizde yaptı, ikinci etap çalışmalarını ise 31 Temmuz 2024 tarihi itibariyle Aksaray’da yeniden başladı. Motolux 68 Aksarayspor 8 Ağustos tarihine kadar çalışmalarına Aksaray’da sürdürecek. İki günlük iznin ardından temsilcimiz 10- 20 Ağustos 2024 tarihleri arasında daha çok hazırlık maçlarını oynayacağı 3’ncü ve son etap çalışmalarını Bolu’da sürdürecek.
İstanbul’da Riva Kamp ve Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan kura çekiminde, sezon planlaması da belli oldu. Kırmızı grupta 18 takım mücadele edecek ve ligde her hafta dokuz maç oynanacak. Ligin ilk haftasında oynanacak maçların programı şu şekilde:
68 Aksaray Belediyespor – Beyoğlu Çarşıspor
Somaspor- Diyarbekirspor
Tokat Erbaaspor- Bucaspor 1928
Arnavutköy Belediyespor- Karacabey- Belediyespor
Ankara Demirspor- Serik Belediyespor
Menemen FK- Mersin İdman Yurdu
Vanspor- Belediye Derincespor
Giresunspor- Nazilli Belediyespor
Elazığspor- Karamanspor FK

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Veteriner Hekimleri Odası Olağan
Sıradaki Haber Aksaray Veteriner Hekimleri Odasında Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılacak