Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Motolux 68 Aksarayspor, 10 numara mevkisine 10 numara transfer

Behlül Aydın 68 Aksaray Belediyespor’da!

Behlül Aydın 68 Aksaray

Siyah-beyazlı ekip, Trabzon doğumlu genç yetenek Behlül Aydın ile orta sahasını güçlendirdi.

68 Aksaray Belediyespor, Trabzon doğumlu 23 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Behlül Aydın ile bir yıllık sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi. Behlül Aydın, Aksaray’a gelerek kulüp başkanı Mustafa Alakuş ile birlikte kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Kariyerinde öne çıkanlar

Behlül Aydın, futbola Trabzonspor altyapısında başladı. 2017-2019 yılları arasında Trabzonspor 21 yaş altı takımında forma giyen Aydın, 16 maçta bir gol kaydetti. 2019-2020 sezonunda Trabzonspor alt takımında bir maçta forma giydi.

Trabzonspor 19 yaş altı takımında 49 maçta 16 gol atan Behlül, 2020 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü’ne kiralık olarak gönderildi ve burada 12 maçta üç gol attı. Aynı yılın ikinci devresinde Trabzonspor A takımına geçen yetenekli oyuncu, 2021 sezonunun başında Pendikspor’a kiralık olarak transfer oldu ve 10 maçta bir gol kaydetti.

2021-2023 yılları arasında Şanlıurfaspor’da kiralık olarak forma giyen Behlül Aydın, burada 61 maçta 12 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. 2023-2024 sezonunda 1461 Trabzonspor’da kiralık oynayan Behlül, 19 maçta yedi gol kaydetti. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kastamonuspor’a geçen Aydın, burada 11 maçta bir gole imza attı.
Yeni Sezon İçin Büyük Beklenti

68 Aksaray Belediyespor, Behlül Aydın transferi ile orta sahasını güçlendirirken, takımın defans bölgesine bir oyuncu daha alması bekleniyor. Siyah-beyazlı taraftarların merakla beklediği bu transfer ile Aksaray Belediyespor’un bu sezon gücüne güç kattığı ifade ediliyor.
Bu transferle birlikte Aksaray Belediyespor’un, yeni sezon öncesi önemli bir adım attığı ve taraftarlarına umut verdiği görülüyor. Behlül Aydın’ın performansı, takımın sezon boyunca göstereceği başarı için büyük önem taşıyor.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray Üniversitesine 2547 sayılı Yükseköğretim
Sıradaki Haber Aksaray Üniversitesine alımlar yapılacak; işte aranan şartlar!