Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİSİAD İl Başkanından Süper Kupa maçına yönelik tepki gösteren paylaşım   

MİSİAD Aksaray İl Başkanı

MİSİAD Aksaray İl Başkanı Hasan Celal Cindiyan,  Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçında yaşanan skandala ilişkin paylaşımda bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kararı ile Suudi Arabistan’da yapılması planlanan Süper Kupa maçında yaşanan Mustafa Kemal Atatürk’e yönelik kısıtlamalara takımlar büyük tepki göstererek maça çıkmadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının Cumhuriyetin 100. yılına özel Atatürk imzalı ve resimli formalarıyla maça çıkma kararına Suudi Arabistanlı yetkililerin karşı çıkması tartışmalara yol açtı.

Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Atatürk’e ve Türkiye Cumhuriyetine yapılan yanlışa tepki olarak maça çıkmaması oldukça takdir topladı.

MİSİAD Aksaray İl Başkanı Hasan Celal Cindiyan, Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçında yaşanan gerginliğe yönelik “Yüzyıllık rekabet de olsa,  Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında, Bayrağımız, Atatürk’ümüz, İstiklal Marşımız…. Değerlerimiz, hassasiyetlerimiz. Birlik ve beraberlik sana çok yakışıyor Türkiye’m” şeklinde paylaşımda bulundu.

MİSİAD İl Başkanı Cindiyan, Fenerbahçe forması giyerek, Galatasaray ve Fenerbahçe bayraklarıyla Atatürk’ün görseli olan bayrak fotoğrafı ile paylaşımda bulundu.

Haber: Fatma Altınok