Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Miraç Kandili Dolayısıyla Süt Dağıtımı Yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok

miraç kandili vesilesiyle, hem süt tüketiminin teşvikedilmesi hem de süt tüketimine dikkat çekmek amacıyla yatsı namazından sonraİlimiz merkez ulu camii önünde halkımıza süt dağıtıldı.

konu hakkında açıklamalarda bulunan İl müdürü bestamizabun, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

miraç kandili dolayısıyla, süt tüketimini teşvik etmek,sağlıklı ve dengeli beslenmeyi özendirmek ve toplumda bir farkındalıkoluşturmak amacıyla merkez süt Üreticileri birliğinin katkılarıyla temin edilen(uht) paket süt, merkez ulu camii önünde yatsı namazından sonra halkımızadağıtıldı.

süt dağıtımına; ak parti aksaray milletvekili mustafaserdengeÇtİ, İl müdürü bestami zabun, ak parti İl başkanı hüseyin altinsoy, akparti merkez İlçe başkanı hamza aktÜrk, merkez süt Üreticileri birliği başkanıesat zengİn, damızlık sığır yetiştiricileri birliği başkanı bekir kayan,ticaret borsası başkanı hamit ÖzkÖk, İl müdür yardımcısı mustafa ÖzateŞ, İdarive mali İşler Şube müdürü enver kÖylÜ, İl müdürlüğü personelleri ve siviltoplum kuruluş temsilciliğinde çalışan personeller katıldı.

yüce allah (c.c)’ ın kuran-ı kerim de “gerçektensize sağmal hayvanlarda da bir ibret vardır. biz, size onların karınlarındakifışkı ile kan arasından, lezzetli ve içenlerin boğazlarından kolayca kayıpgiden halis bir süt içiriyoruz.” (nahl suresi, 66) ayetiyle bildirdiğiüzere, insanlık için çok faydalı ve değerli bir içecek olan süt geçmiştengünümüze insanların beslenmesin de önemli yer tutmaktadır.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Kurban
Sıradaki Haber Vali Kumbuzoğlu, Ulu Cami’de Bayram Namazı Sonrası Cemaatle Bayramlaştı!