Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİNNETLE ANIYORUZ

milliyetçi hareket partisi(mhp) aksaray

milliyetçi hareket partisi(mhp) aksaray milletvekili ramazan kaŞli, 10 kasım atatürk’ü anma günüdolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

kaşlı; “cumhuriyetimizinkurucusu, büyük komutan ve eşsiz devlet adamı ulu Önder gazi mustafakemal atatürk’ü, ölümsüzlüğeuğurladığımız günün 80’nci yıldönümünde minnet ve şükranla anıyoruz.

aziztürk milletinin bağımsızlığı ve özgürlüğü adına, yaşamış olduğu tümzorluklara rağmen yılmadan yıkılmadan mücadele eden ve bu mücadelesi ile adınıtürk tarihine altın harflerle yazdıran ulu Önder gazi mustafa kemal atatürkhayatını milletine adamış eşsiz bir kişilik ve büyük bir komutandır. Şüphesizki o büyük komutanın en büyük eseri milli irade, milli devlet ve tambağımsızlık ilkeleri üzerine kurulmuş olan türkiye cumhuriyeti devletidir.atatürk’ün mücadele azmi, bizlere yüklediği sorumlulukları ve gösterdiğihedefler asla unutulmamalıdır. bizler onun türk milletine emanet bıraktığıeşsiz değerleri yaşatmak ve her daim sahip çıkmak adına elimizden gelen tümgayreti göstermeliyiz.

ayrıca en büyük görevimiz ise atatürk’ü fikirleriyle,idealleriyle anma ve cumhuriyetin değerlerini koruyarak ebediyete kadar yaşatmakararlılığını gösterme günüdür. cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillereaktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimiz olacaktır.

bu duygu ve düşüncelerle, başta cumhuriyetimizinkurucusu, büyük komutan ulu Önder gazi mustafa kemal atatürk’ü, silaharkadaşlarını ve bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden azizşehitlerimizi saygı ve milletle anıyor, allah’tan rahmet diliyorum. ruhları şahmekanları cennet olsun” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası
Sıradaki Haber ATSO Başkanı Koçaş Vatandaşları Sigorta Acente Tercihleri Konusunda Uyarılarda Bulundu