Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MİNİKLERE DEV HİZMET

ak parti aksaraymilletvekili İlknur

ak parti aksaraymilletvekili İlknur İnceöz, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, belediyemeclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte belediyenin çalışmalarını yerindegörüp incelemeye devam ediyor. 

milletvekili İlknurİnceöz, başkan yazgı ve beraberindekilerle birlikte selime sultan kadınaktivite merkezi yanına aksaray belediyesi tarafından yaptırılan kreş ve gündüzbakımevi’n de incelemede bulundu.

belediye başkanı halukŞahin yazgı “aktivite merkezinde kurslara katılan kursiyerler çocuklarınınhoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla tematik park içerisinde yapımı tamamlanankreş ve gündüz bakımevi 388 metrekare kapalı alandan oluşuyor. toplamda1000 metre kare olan Çocuk kreşinin içerisinde 2 adet modern sınıf, 1 adetidare binası, çocuklara uygun tuvaletler ve bahçe yer alıyor. kreş ve gündüzbakımevimiz en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulacaktır.” dedi.

milletvekili İnceöz iseyaptığı açıklamada aksaray belediyesi tarafından yaptırılan kreş ve gündüz bakımevininmimari ve iç yapısının çok güzel olduğunu belirterek “böylesine güzel bir hizmeti çocuklarımızın ve halkımızınhizmetine sunan belediye başkanımız haluk Şahin yazgı’ya ayrıca teşekkürediyorum” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir
Sıradaki Haber MEB bir yıl içinde hayata geçirilen projeleri bülten halinde yayımladı