Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Minik ellerden kışa hazırlık: Aksaray’da çocuklar üretiyor!

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar kapsamında Aksaray’da çocuk evlerinde kalan çocuklar kışlık hazırlıklarına başladı.

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar kış hazırlığına başladı.  Çocuklar kış hazırlıkları kapsamında kendi emekleriyle kışlık yiyeceklerini hazırladılar.

Çocuk evlerinde kalan çocuklar birlikte dayanışma ve paylaşma içerisinde olarak hem sağlıklı besinler hem de üretim ile kendi kışlık hazırlıklarını yaptılar.  Çocukların yemek becerilerini geliştirmeleri, özgüven kazanmaları açısından oldukça büyük önem arz eden bu durum ile birlikte çocuklar birlikte hareket etmeyi öğreniyor.

Kışlık hazırlık sürecinde olan çocuklar keyif dolu anlarla kışa hazırlanıyor. İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çocuklarımıza mutfak becerileri kazandırarak hem özgüvenlerini hem de yaşam becerilerini geliştiriyoruz. Böylelikle sorumluluk bilincini artırırken ince motor becerilerini ve yaratıcılıklarını da destekliyoruz” denildi.

Fatma Altınok