Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mimarlar güven tazeledi! Şehrin mimari geleceğine miras bırakıyorlar

AKSARAY MİMARLAR ODASI 18.

AKSARAY MİMARLAR ODASI 18. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİ

Mimar Ayhan Şahin güven tazelerken, yeni yönetim belirlendi

Aksaray Mimarlar Odası’nın 18. Genel Kurulu, şehrin mimari dönüşümüne liderlik eden isimleri bir araya getirdi. Genel Kurulda, Aksaray Mimarlar Odası’nın 6’ncı Başkanı olarak tekrar seçilen Mimar Ayhan Şahin, görevine devam etme onurunu yaşadı.

Aksaray şehrindeki mimari yapıların gelişmesi, değişmesi ve güzelleşmesinde önemli roller üstlenen mimarlar, genel kurulun ardından yeni dönemde de büyük sorumluluklar üstlenecek. Mimarlar Odası’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda alınan kararlar doğrultusunda sekreter üyeliğe Rana Ata Ünsal, sayman üyeliğe İshak Kaymak, yönetim kurulu üyeliklerine İsmet Çelebi ve Murat Çağlak seçildi.

Genel kurulun ardından mazbatalarını alarak ikinci dönemde görevlerine başlayan Ayhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray kentini daha yaşanabilir ve estetik bir mekan haline getirme hedefiyle çalışacaklarını ifade ettiler.

Mimarlar, şehir dokusunu şekillendirmede ve geleceğe mimari bir miras bırakmada kilit bir rol oynuyor. Aksaray Mimarlar Odası, bu önemli misyonu yerine getirme yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Haber: Ağustos GERÇE