Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milliler İtalya karşısında! Maç ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye A Milli futbol takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası öncesindeki ilk hazırlık maçına İtalya karşısında çıkıyor. Maç ne zaman, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Türkiye A Milli futbol

Almanya’da düzenlenecek olan Euro 2024 öncesinde son hazırlık maçlarına çıkacak olan A Milli takım, İtalya karşısına çıkıyor. Euro 2024 macerasına Gürcistan ile oynayacağı maç ile başlayacak olan Milliler, İtalya karşısına yarın (4 Haziran Salı), saat 22.00’da çıkacak.

Maç Nerede ve Hangi Kanalda?

Türkiye ve İtalya’yı karşı karşıya getirecek olan hazırlık maçı, İtalya’nın Bologna şehrinde bulunan 38 bin seyirci kapasiteli Stadio Renato Dall’Ara stadyumunda oynanacak. Maç, yarın saat 22.00’dan itibaren TRT Spor ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İtalya İle 13. Randevu

Avrupa Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdüren ve hazırlıklar kapsamında İtalya ile karşılaşacak olan Milliler, daha önce İtalya ile 12 kez karşı karşıya geldi. Geride kalan 12 maçta İtalya’yı hiç mağlup edemeyen Ay Yıldızlılar, 12 maçta 9 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Bu 12 maçta kalesinde 24 gol gören Milli Takım, İtalya filelerini 7 kez havalandırdı.

Hakan Hidayet Deniz