Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Takım’dan büyük gurur: EURO 2024’te Çeyrek Final eşleşmeleri belli oldu!

Almanya ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda son 16 turu tamamlandı. Türkiye A Milli Futbol Takımının da yer aldığı çeyrek final eşleşmeleri netlik kazandı. Çeyrek final eşleşmeleri ve eşleşmelerle ilgili detaylar haberimizde…

Almanya ev sahipliğinde düzenlenen

Almanya’da düzenlenen ve şu ana kadar nefesleri kesen EURO 2024’te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Özellikle Türkiye’nin etkileyici performansıyla Türk halkı için daha da heyecanlı olan turnuvada Türkiye’nin rakibi Hollanda oldu.

Rakip Hollanda, Hedef Yarı Final

EURO 2024’te F grubunda mücadele eden ve grubu ikinci sırada tamamlayıp son 16 turunda Avusturya’ya rakip olan Ay-Yıldızlılar, muhteşem bir mücadele örneği sergileyerek rakibi Avusturya’yı 2-1 mağlup etti ve Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasına adını yazdırdı. Yaklaşık 200 bin gurbetçi Türk’ün yaşadığı Berlin’de oynanacak olan çeyrek final karşılaşmasına kazanmak için çıkacak olan Türkiye, adını yarı finale yazdırıp EURO 2008’deki başarısını tekrar etmek istiyor.

Maç Berlin’de

Türk taraftarlar, turnuva başından beri Milli Takımın yanında olarak destek verdi. Dortmund, Hamburg ve Leipzig’de maçlara çıkan Ay-Yıldızlıları hiçbir maçta yalnız bırakmayarak muhteşem bir destek veren Türk futbolseverlerin, Berlin’de oynanacak olan çeyrek final karşılaşmasında da Milli Takıma büyük destek vermesi bekleniyor. Türklerin yoğun olarak yaşadığı Almanya’da düzenlenen turnuvada Türkiye, taraftar sayısında ev sahibi Almanya’yı geride bırakırken Berlin’de de aynı desteğin sürmesi bekleniyor. Türkiye ve Hollanda’yı karşı karşıya getirecek olan bu kritik karşılaşma 74 bin seyirci kapasiteli ve turnuvanın final karşılaşmasının da oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

Diğer Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Tarihleri

Almanya – İspanya: 5 Temmuz saat 19.00

Portekiz – Fransa: 5 Temmuz saat 22.00

İngiltere – İsviçre: 6 Temmuz saat 19.00

Türkiye – Hollanda: 6 Temmuz 22.00

Hakan Hidayet Deniz