Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Takım için maç günü: Rakip Gürcistan!

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonasında mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, turnuvadaki ilk maçında Gürcistan karşısına çıkıyor. Maç ile ilgili detaylar haberimizde.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’teki ilk maçına çıkıyor. Tüm Türk futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma bugün oynanacak.

 Maç Kaçta, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Ay-Yıldızlıların EURO 2024’te çıkacağı ilk maç öncesinde tüm Türkiye nefesi tuttu. Bu akşam saat 19.00’da Gürcistan karşısında çıkacak olan Ay-Yıldızlılar, bu maçı Borussia Dortmund’un maçlarını oynadığı Sıgnal Iduna Park’ta çıkacak. Maç, TRT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Gürcistan ile 6. Maç

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’ün ilk maçında karşılaşacağı Gürcistan ile daha önce 5 kez karşılaştı. Bu 5 Maçın 3’ünü kazanan Ay-Yıldızlılar, 1 kez mağlup olurken 1 kez de berabere kaldı. Milliler Gürcistan karşısında çıktığı 5 maçta 12 gol atarken kalesinde 5 gol gördü.

Milli takımımız Gürcistan karşısına kalede Mert Günok, defansta Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, Abdülkerim Bardakçı, Mert Müldür orta sahada Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan, Orkun Körkçü, Arda Güler, Kenan Yıldız, forvette Barış Alper Yılmaz onbiri ile sahaya çıkacak.

Hakan Hidayet Deniz