Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli Takım Galler’de sahne alıyor: Maç ne zaman ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta mücadele edecek Türkiye A Milli Futbol Takımı, organizasyona Galler deplasmanında başlıyor. Maç ile ilgili detaylar haberimizde…

UEFA Uluslar B Ligi

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 4. grupta Galler, İzlanda ve Karadağ ile birlikte yer alıyor. Uluslar Ligi’ndeki ilk karşılaşmasına Galler karşısında çıkacak olan Ay-Yıldızlılar, organizasyona galibiyetle başlamak istiyor.

Galler – Türkiye Maçı Nerede ve Ne Zaman?

UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü gruptaki ilk karşılaşmasına Galler deplasmanında çıkacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı, Galler başkenti Cardiff’te bulunan Cardiff City Stadyumu’nda 3 puanı hedefliyor. Millilerin çıkacağı bu önemli maç, 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45’te başlayacak.

Galler – Türkiye Maçı Hangi Kanalda?

Cardiff City Stadyumu’nda, Galler ve Türkiye arasında oynanacak karşılaşma, 6 Eylül Cuma günü saat 21.45’ten itibaren TV 8 ve Exxen platformundan naklen yayınlanacak.

Maçı Norveçli Hakem Yönetecek

Milli Takımın Galler’e konuk olacağı UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü gruptaki karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu’ndan Rohit Saggi yönetecek. Saggi’nin yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

Milli Takımın Uluslar Ligi Fikstürü

6 Eylül / 21:45 – Galler – Türkiye

9 Eylül / 21:45 – Türkiye – İzlanda

11 Ekim / 21:45 – Türkiye – Karadağ

14 Ekim / 21:45 – İzlanda – Türkiye

16 Kasım / 20:00 – Türkiye – Galler

19 Kasım / 22.45 – Karadağ – Türkiye

Hakan Hidayet Deniz