Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milli sporcudan Aksaray Valisine ziyaret!

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu SL3 Tek Kadınlar Kategorisinde gümüş ve bronz madalyalar kazanan Milli Sporcu Halime Yıldız ziyaret etti.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Milli Sporcu Halime Yıldız’a Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’da eşlik etti.

Avusturalya ve Japonya’da düzenlenen Uluslararası Para Badminton Turnuvalarında, Aksaray ilini başarı ile temsil eden Milli Sporcu Halime Yıldız, Aksaray’ın gururu haline dönüştü.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Milli sporcusu Halime Yıldız, Para Badminton turnuvalarında rakiplerini tek tek eleyerek üstün başarı ve madalyalarla geri döndü.

Geçtiğimiz günlerde Avusturalya ve Japonya’da düzenlenen Uluslararası Para Badminton turnuvalarında, SL3 Tek Kadınlar Kategorisinde gümüş ve bronz madalyalar kazanan Milli Sporcu Yıldız Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu Milli sporcu Halime Yıldız’ başarılarında ötürü tebrik ederek “Sizin gibi başarılı sporcuların Aksaray’ı ulusal ve uluslararası alanda temsil etmesi bizi gururlandırıyor. Bu başarılar, gençlerimize ve tüm sporseverlere ilham kaynağı oluyor. Sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok