Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekilli Altınsoy, Bakan Yardımcısı ile yapılması planlanan çalışmaları görüştü

Ak Parti Aksaray Milletvekili

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret etti.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ile birlikte Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ı ziyaret ederek Aksaray’da yürütülen önemli çalışmalar için görüşme yaptı.

Ak Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Aksaray’ın gelişim ve büyümesine katkı sunan çalışmaları ilgili birimlerle görüşmeye devam ederek, proje ve çalışmaların yakın takipçisi olmaya gayret ediyor.

Aksaray’da yürütülen yeni adli binası ve yapılması hedeflenen projelerin el alındığı görüşmede, milletvekili Altınsoy Bakan Yardımcısı Can ile birlikte istişarelerde bulundu. Aksaray’ın gelişim ve büyümesine olanak sağlayan projeler için ilgili birimlerle görüşmeye devam ediyor.

Aksaray’da yapılan yeni adliye binası ve yapılması gereken çalışmaların ele alındığı görüşmeden Milletvekili Altınsoy beklenti ve talepleri Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ile görüştü.

Haber: Fatma Altınok