Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır’ın TBMM’de dikkat çeken konuşması

İYİ Parti Aksaray Milletvekili

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) yaptığı konuşmasında Türkiye’de vatandaşların yaşadığı ekonomik krize değindi.
Milletvekili Yaldır, yaşanılan ekonomik krizle birlikte ülke genelinde büyük çoğunluğunun geçim kaygısı ve yoksullukla bırakıldığı dile getirdi.
Yaşanılan ekonomik krize konuşmasından dikkat çeken Milletvekili Yaldır, Yaşadığımız ekonomik kriz emeklilerden öğrencilere, işçilerden memurlara, esnaftan çiftçilerimize kadar ülkemizin büyük çoğunluğunu geçim kaygısı ve yoksullukla baş başa bırakılmış tavuktan mantara, mercimekten fasulyeye, peynirden kırmızı ete, hemen hemen tüm gıda ürünlerinde fiyatlar çığırından çıkmış durumda” dedi.
Milletvekili Yaldır konuşmasının devamında, “Gariban vatandaşın temel besin kaynağı haline gelen ekmek 10 liraya dayandı. 4 kişilik bir aile 3 öğün sadece kuru emekle beslense aylık maliyeti 3600, gitti emekli maaşının üçte biri 45 TL’yi geçen motorin fiyatları ekmek gibi tüm ürünlerde üretim ve taşıma maliyetlerini arttırmaktadır. Bu da A’dan Z’ye her ürün ve hizmette yeni zamlar olarak arabası olan olmayan tüm vatandaşlarımızın ekonomisine olumsuz olarak yansımaktadır” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok