Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır; Terör saldırılarını kınayan bildiriye; CHP ve DEM (HDP) imza atmadı!

İYİ Parti Milletvekili Turan

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır; T.B.M.M.’de İYİ partinin teklifi üzerine hazırlanan ve Terör saldırılarını kınayan bildiriye İYİ Parti ile ile birlikte Ak Parti, MHP ve Saadet Partisi Grup Başkanvekilleri imza atmış; CHP ve dEM (hDP) Partisi imza atmadı dedi.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, TBMM’de İYİ Parti’nin teklifi üzerine hazırlanan terör saldırılarını kınamaya yönelik bildiri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaldır, bildiriye İYİ Parti ile birlikte AK Parti, MHP ve Saadet Partisi Grup Başkanvekilleri tarafından imza atıldığını belirtirken, CHP ve DEM Partisi’nin imza atmadığını ifade etti.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır konu ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; İYİ Parti Grup Başkan vekilimiz Musavat Dervişoğlu’nun öncülüğünde, bildiri T.B.M.M.’de okundu ve diğer Grup Başkanvekilleri tarafından imzalandı.Bu birleşik duruşun Aziz Türk Milleti tarafından nasıl değerlendirileceğini taktirlere bıraktığını ifade ederek, milli birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaparak CHP ve dEM Partisini aziz Türk Milletinin taktirlerine bırakıyorum diyerek ortaklaşa imzalan bildiriyi paylaştı.Haber Merkezi