Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır; “Tarihin tozlu sayfalarında yerinizi alırsınız”

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya hitaben açıklamalarda bulundu. Milletvekili Yaldır, çiftçilerin umudunun Tarım ve Orman Bakanlığı olduğunu hatırlatarak, “Bugün toprağımızı ve insanımızı keşfetmemizin tam da vaktidir” dedi.

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, TBMM kürsüsünden yapmış olduğu açıklama kapsamında tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşların sorunlarına değinirken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya da seslendi. Milletvekili Yaldır sözlerine, “Sizin de sizden önceki bakanlar gibi göreviniz bir gün son bulacak. Sayın Bakan, sizlere önerim makam odanızdan çıkıp Anadolu’yu, köylerimizi karış karış gezin, çiftçilerimizi dinleyin, sorunları yerinde görüp çözümü üreticiyle birlikte arayın. Bugün toprağımızı ve insanımızı keşfetmenin tam da vaktidir” diyerek başladı.

Milletvekili Yaldır sözlerinin devamında, “Bu atıl durumdaki mera havasını yitirmiş tarımsal arazilerin tarıma uygun hale getirilmesi için gerekli çalışmaları yapın. Sonrasında bu arazilere genç çiftçi kardeşlerimize kiraya verin. Gençlerimiz bu atıl toprakları alın terleriyle yeşertirken umutlarını yeşerten sizleri de gönüllerine kazıyacaklarını unutmayın. Yoksa görev süreniz sonrasında AK Parti iktidarlarında görev yapmış ancak şimdilerde adları dahi hatırlanmayan birçok bakan gibi tarihin tozlu raflarında yerinizi alırsınız” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe