Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır Niğde’de yerel seçimler sürecini değerlendirdi

İyi Parti Aksaray Milletvekili

İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Niğde İl Başkanlığında istişare toplantısında katıldı. 31 Mart 2024 mahalli idareler seçim süreci masaya yatırıldı.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler heyecanı sürerken, partililerde seçim hazırlıkları devam ediyor.
İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İyi Parti Teşkilat Başkanlığı 7. Bölge Koordinatörlüğü olarak Niğde İl Başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katıldı.
Niğde İl Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, 31 Mart yerel seçim süreci masaya yatırıldı. Yaklaşan yerel seçimlerde izlenilmesi gereken yol ve stratejiler üzerine duran İyi Parti Teşkilatı yerel seçimler için görüşmeler yaptı.
Türk seçmenine üçüncü bir yol açmak adına kolları sıvan İyi Parti Teşkilatı tüm hızıyla yerel seçimlere hazırlanırken, sık sık istişare toplantıları da yapmayı sürdürüyor. Niğde ilinde gerçekleşen toplantıda, yerel seçimler süreci ele alındı.
İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, toplantının ardından yaptığı açıklamasında; “İl Başkanımız Sayın Hakan Tereci ‘ye bu güzel programı düzenlediği için teşekkür ediyor, 31 Mart aksamının Niğde Belediye Başkanı Sayın Naim Erem ‘e çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok