Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır Mevsimlik Tarım İşçilerini Ziyaret Etti

Aksaray İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, şehir içerisindeki çalışmaları kapsamında ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Milletvekili Yaldır, bu kez de mevsimlik tarım işçileri ile bir araya geldi.

Aksaray İyi Parti Milletvekili

Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, meclisin tatil olmasıyla birlikte, Aksaray’daki çalışmalarına ivme kazandırdı. Milletvekili Yaldır tarafından yapılan çalışmalar arasında ziyaretler ve idari toplantılar yer alırken, Yaldır bu kez de mevsimlik tarım işçileri ve çocukları ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında tarım işçilerinin sorunlarına kulak veren Milletvekili Yaldır, bu kapsamda ihtiyaçların giderilmesi hususunda etkili olunabileceği vurgusunda bulundu. Ziyaret sırasında çocuklar ile de bir araya gelen Milletvekili Yaldır, burada çocuklarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Mevsimlik tarım işçilerine yönelik yapılan ziyaret sırasında Milletvekili Turan Yaldır’a Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlarından, İyi Parti Ankara Milletvekili Eşref Fakıbaba ve  İlçe Başkanı Osman Yılmaz eşlik etti.

Ağustos Gerçe