Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, İsrail’in katliamını sert sözlerle eleştirdi

Milletvekili Yaldır; “Terörist Netenyahu bu katliamın hesabını verecek!”

Milletvekili Yaldır; "Terörist Netenyahu

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Refah’ta çadırlarda yaşayan Filistinli sivillere yönelik gerçekleştirilen vahşi saldırılara sert tepki gösterdi. Yaldır, İsrail’in Filistinli masum bebekler, çocuklar, kadınlar ve sivillere yönelik gerçekleştirdiği saldırıları kınadı.
İsrail’in saldırılarını sert bir dille kınayan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “Refah’ta çadırlarda yaşayan Filistinli masum bebekler, çocuk, kadın ve siviller, katil İsrail’in insanlık dışı vahşetine maruz kalıp, yanarak şehit oldular. İsrail’in devlet terörüne ve soykırımına sessiz kalan herkes bu katliamdan sorumludur. Elinde masum Filistinli bebeklerin kanı olan Terörist Netanyahu bu katliamın hesabını verecek!” dedi.
Yaldır, İsrail’in gerçekleştirdiği saldırıları devlet terörü olarak nitelendirerek, bu insanlık dışı eylemlere karşı sessiz kalmanın kabul edilemez olduğunu vurguladı. Filistinli masum sivillerin hedef alınmasının uluslararası hukukun ve insan haklarının açık bir ihlali olduğunu belirten Yaldır, uluslararası toplumu bu vahşete karşı duyarlı olmaya çağırdı.
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu’yu “terörist” olarak nitelendiren Yaldır, Netanyahu’nun masum bebeklerin kanı ile ellerini kirlettiğini ve bu katliamın hesabını vermesi gerektiğini ifade etti.

Avni Kuru