Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır, esnaf artan maliyetten, vatandaş el yakan fiyatlardan dertli

İyi Parti Aksaray Milletvekili

İyi Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Cumartesi pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Son günlerde TBMM’de yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Milletvekili Turan Yaldır, enflasyondan etkilenen esnaf ve vatandaşları dinledi.
Son zamanlarda yaşanan enflasyondaki kritik durumların ardından pazardaki fiyatlar vatandaşların elini yakıyor. Milletvekili Yaldır, enflasyondan etkilenen işçi, emekli vatandaşların bir ürünü alırken düşünmeden alamıyor. Yapılan zamların ardından emekli maaşı, asgari ücret maaşı bir evin giderlerini karşılayamıyor olmasından vatandaşlar bir hayli dertli olduğuna dikkat çekti.

       

Pazar yerinde vatandaşların nabzını yoklayan Milletvekili Yaldır, esnaf ve vatandaşlarla gündeme dair konular üzerinden sohbet etti. Milletvekili Yaldır, geçen sene 200 TL’ye dolan pazar arabasının artık 500 TL’ye doluyor diyerek enflasyon karşısında vatandaşların ezildiğine dikkat çekti.
Vatandaşların el yakan fiyatlardan ötürü dertli olduğuna değinen Milletvekili Turan Yaldır, “Akaryakıttan, vergilere her alanda gelen zamlar pazara yansımış, vatandaşımızın alım gücünü düşürmüş durumda” şeklinde ifadesine yer verdi.
Esnafların artan zamlardan dolayı maliyeti karşılayamadığını belirten Milletvekili Turan Yaldır, “Esnafımıza bir dokunduk, bin ah işittik. Dar gelirli vatandaşımız, işçimiz, emeklimiz, özetle toplumun her kesimi enflasyon karşısında eziliyor” dedi.
Haber: Fatma Altınok