Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır: “30 Ağustos, milletimizin kahramanlık ve fedakarlıkla yazdığı bir destandır”

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır kutlama mesajında; “Aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyet aşkının en büyük sembollerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin kahramanlık ve fedakarlıkla yazdığı bir destandır.

30 Ağustos, sadece bir askeri başarı değil, aynı zamanda ulusal birlik ve beraberliğimizin en güçlü simgesidir. Bu zaferle, milletimiz, vatan topraklarını koruma ve bağımsız yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmiştir. Türk milletinin bağımsızlık mücadelesi, başka milletlere de ilham kaynağı olmuştur.

Bugün, bu büyük zaferi kazanan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Onların bize emanet ettiği bu cennet vatanı korumak ve geliştirmek hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Bu vesileyle, Aksaraylı hemşehrilerimin ve Aziz Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemizin birlik, beraberlik ve huzur içinde daha güçlü yarınlara ulaşmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Bülten