Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili maaşını üniversite öğrencilerine bağışlayacak

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ TURAN YALDIR’DAN ÖRNEK PROJE: EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI KURACAK
Milletvekili maaşını üniversite öğrencilerine bağışlayacak
Aksaray’da örnek bir projeye imza atmaya hazırlanan İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, bir kez daha gönüllere dokunacak. Eğitim ve Kültür Vakfı kuracağını duyuran Yaldır, Milletvekili maaşını bu vakıf aracılığı ile başarılı üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğini belirtti.
İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, verdiği soru önergeleri ile her fırsatta Aksaray’ın haklarını savunmasıyla, yaptığı ilçe ve belde ziyaretlerinde sık sık vatandaşların yanında olması ile Aksaray halkının gönüllerini kazanmıştı. Turan Yaldır, tüm Aksaray ve Türkiye’ye örnek olacak bir projenin daha hazırlığını yaptığını duyurdu. Turan Yaldır, Eğitim ve Kültür Vakfı kuracağını ve Milletvekili maaşını bu vakıf üzerinden başarılı üniversite öğrencilerine bağışlayacağını açıkladı.
BEN SİYASETİ İLKELER VE DEĞERLER ÜZERİNE YAPIYORUM
Hiçbir zaman siyasete ihtiyaç duyan, siyasetten geçinen, siyasete muhtaç olan biri olmadığını ifade eden İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “Bundan sonra da siyasetin kazanımları ile ilgili bir derdim olmayacak. Ben siyaseti ilkeler ve değerler üzerine yapıyorum. Bir projemden bahsetmek istiyorum. Yakın zamanda bir Eğitim ve Kültür Vakfı kuracağım. Hazırlıklarını yapıyorum. Devletin bana ödemiş olduğu milletvekilliği maaşını o vakfa aktaracağım ve o vakıftaki milletvekilli maaşından aldığım para ile ihtiyaç sahibi başarılı üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğiz.” dedi.
SİYASETİN HİÇBİR MENFAATİNE İHTİYACIM OLMADIĞINI BENİ TANIYANLAR İYİ BİLİR
Milletvekilliği dönemince vakıf üzerinden maaşını üniversite öğrencilerine bağışlamaya devam edeceğini dile getiren Yaldır, “Siyasetin hiçbir menfaatine, çıkarına, yararına ve faydasına ihtiyacım olmadığını beni tanıyanlar çok iyi bilir. 8 yıl aradan sonra Genel Başkanımız Meral Akşener’in daveti ile yeniden İYİ Parti’de siyaset yapmaya başladım. İyi ki başlamışım. İyi ki Meral Akşener gibi bir liderin arkasında duruyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Ağustos GERÇE