Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı’dan Seçim Zaferi İlanı İle İlgi Şok Açıklama; Detaylar Haberimizde!

Milletvekili Kaşlı, Partisinin Başarısını

Milletvekili Kaşlı, Partisinin Başarısını ve Seçim Sürecinin Önemini Vurguladı.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında partisinin başarısını ve seçim sürecinin önemini değerlendirdi, teşekkürlerini iletti.

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 31 Mart Yerel Seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Kaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatı olarak uzun süredir azim ve kararlılıkla ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz için ciddi bir mücadele ve hizmet gayreti içinde olduklarını belirtti. Seçim sürecinin huzur ve sükunet içinde geçmesi sebebiyle Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.Kaşlı, seçim sürecinde emek veren ve desteklerini esirgemeyen tüm parti teşkilatına, adaylara, destek verenlere ve emeği geçenlere de teşekkür etti. MHP’nin Aksaray’daki başarılarından bahseden Kaşlı, il bazında 22 belediyeden seçime iddialı girdikleri 17 beldenin 10’unu kazandıklarını ve 2019 Yerel Seçimlerinde kazandıkları 5 belediyeyi 2024 yerel seçimlerinde yüzde yüz artırarak 10 belediyeye çıkardıklarını ifade etti.

Kaşlı, seçim sürecinin demokrasiye yakışır bir üslup ve saygı çerçevesinde geçtiğini vurguladı. Ayrıca, kirli siyasi gündemlerden uzak, manipülasyon ile değil samimiyetle ve azimle sürdürdükleri bu sürecin tüm hizmetler için bir başlangıç olduğunu belirtti. Parti ayrımı gözetmeksizin tüm belediyelerin ve memleketin emrinde ve hizmetinde olduklarını bir kez daha vurguladı ve Aksaraylı hemşerilerine saygılarını iletti. Haber; Avni Kuru