Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Kaşlı; Aksaray’da Cumhur ittifakı kazanacak, ittifakta da MHP kazanacak!

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray il teşkilatında 7 ilçenin belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı yapıldı.
MHP ilçe belediye başkan adayları toplantısına MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan, Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ile partililer katıldı.
MHP ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Burhanettin Karataş tüm ilçelerde ve belediyeler ile merkezdeki tüm belediye seçimlerinde başkanlıklarına talip olduklarını belirterek Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını 31 Mart’ta Cumhur İttifakı ile birlikte en yukarıya çıkarılacağını söyledi.
Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Ağaçören belediye başkan adayı Fevzi Yalman, Eskil belediye başkan adayı Niyazi Alçay, Ağaçören belediye başkan adayı Fevzi Yalman, Gülağaç Belediye Başkan adayı Doğan Başbuğ, Güzelyurt belediye başkan adayı Sadullah Er, Ortaköy belediye başkan adayı Ahmet Koyuncu, Sarıyahşi Belediye başkan adayı Doğan Mutlu ve Sultanhanı Belediye başkan adayı Fiyay Şanlı kendilerini tanıtan birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakında MHP adaylarının da unutulmaması ve onların da desteklenmesi konusunda söylediği sözleri hatırlatarak şunları söyledi.
Milletvekili Kaşlı konuşmasında; “Önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’na da söyledim, acımızın taze, kinimizin büyük olduğunu, Aksaray’ı geçtiğimiz pazar günü tarihi günlerinden birisini yaşayarak şimdiye kadar en kalabalık toplantı, en kalabalık bir Aksaraylı ile şehidimizin son yolculuğuna Gökhan Delen kardeşimizi dualarla ve tekbirlerle uğurladık. Biraz önce baba evinde Cuma sonrası mevlit duasına katıldık ve teşkilatımıza geldik” dedi.
Siyasi süreç devam ediyor, hepinizin takip ettiği gibi.
Konuşmalarında AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Dr. Evren Dinçer’i tebrik eden Milletvekili Kaşlı; “Dün Sayın Cumhurbaşkanımız AK Parti’nin kalan bütün illerdeki adaylarını açıkladı. Ben başta Aksaray’ımız için tekrar aday gösterilen Evren Dinçer Bey’i tebrik ediyorum. İnşallah Cumhur İttifakı kazanacak Aksaray’da. Beş yıl önce çok centilmence bir yarış neticesinde az bir ufak oyla Milliyetçi Hareket Partisi kazanamamıştı. Ama bu dönem geçtiğimiz Cuma açıkladığımız İl Belediye Başkanı adayımıza, bu Cuma’ya kadar olan, bir hafta içerisinde olan olumlu tepki, teveccühü buradan sözlerimin başında özellikle belirtmek istiyorum” dedi.
7 ilçe Belediye Başkan adaylarını tebrik eden Milletvekili Kaşlı; “Bu defa 18 Nisan 1999 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ilginin, vatandaşın teveccühünün çok daha farklı olduğunu, fazla olduğunu, önceki dönemlerde aday bulamadığımız ilçeler beldelerimiz oluyordu ama biraz önce gördüğünüz pırıl pırıl 7 ilçemizin adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aksaray Teşkilatı’nın başta il başkanımızı ve ilçe başkanlarımızı bu konuda özellikle tebrik etmek istiyorum. İnce eleyip sık dokudular, süreci başarıyla yürüterek, neticede 7 ilçemizin adayını belirleyerek, Geçtiğimiz Cuma günü Aksaray Belediye Başkan adayımızı bu kürsüden anons ettik. Bu cuma 7 ilçemizin adayını, önümüzdeki Cuma da inşallah 14 beldemizin belediye başkanı adaylarını yine teşkilatımız burada Aksaray basınına tanıtacak” şeklinde konuştu.
“31 Mart’ta Başarı Elde Edeceğine Ben Yürekten İnanıyorum”
MHP’nin seçimlerde büyük başarı elde edeceğine yürekten inandığını dile getiren Milletvekili Kaşlı; “Aday tanıtım toplantımızda İl Başkanımızın da belirttiği gibi 9 Şubat’ta Aksaray’ın en büyük kapalı spor salonunda, daha ötesi bir siyasi toplantının yapılmadığı salonda inşallah Milliyetçi Hareket Partisi’ne yakışır bir şekilde adaylarımızı tüm Türkiye’ye, Aksaray’a tanıtacağız. Ve Milliyetçi Hareket Partisi tarihi bir 31 Mart’ta başarı elde edeceğine ben yürekten inanıyorum. Bu başarı için üç sebeplerinin olduğunu söyleyen MHP Aksaray milletvekili Ramazan Kaşlı, Çünkü 3 sebepleri var adaylarımız burada, buradan çıktıktan sonra seçmenleriyle hemhal olurken, Birincisi Sayın Cumhurbaşkanımızla Genel Başkanımızın el ele yürek yüreğe nasıl dik durdukları, ülkemizin önünün nasıl açıldığını özellikle Cumhur İttifakı kurulduğu günden bugüne, Bugün Türkiye için 19 Ocak tarihi günlerinden birisi. İlk Türk uzaya gidiyor. Bunda Devlet Bey’in payını, rolünü, Cumhur İttifakı içerisindeki vatandaşa verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nin sigorta gibi olan güvenini ilçemizde, beldemizde anlatmak hepimizin görevi” ifadelerini kullandı.
“Aksaray Belediyesi’nde 7 İlçemiz, 14 Beldemiz Olmak Üzere Bu Süreçte Hepsine Talip Olduğumuzu Söyledik”
Milletvekili Kaşlı konuşmasının devamında; “İkinci olarak milletvekilinizin 5,5 yıldır, 6 yıldır, her hafta sonu Aksaray’da parti ayrımı yapmaksızın, özellikle Ankara’da memur ise bürokrasiyle ayrımı yapmaksızın, Her vatandaşımızın yanında, yakınında, düğününde, cenazesinde, Aksaray sporumuzun yanında, Kuzeyborusporumuzun yanında, Salı pazarında, cuma pazarında vatandaşımızla iç içe olduk. Kapımızı hiç kimseye kapatmadık. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de her cumartesi hafta sonu Aksaray’da da özellikle teşkilat binalarımızda vatandaşımızı dinledik. Bunun neticesinde ikinci defa Milliyetçi Hareket Partisi’ne tarihinde ilk defa Aksaraylı milletvekili kazandırdı. Ve bunu da 31 Mart’ta inşallah başta Aksaray Belediyesi’nde 7 ilçemiz, 14 beldemiz olmak üzere bu süreçte hepsine talip olduğumuzu söyledik. Bunun bir Cumhurbaşkanlığı seçimi, milletvekili seçimi olmadığı, yöremizi yöneticisiyle insanların kapasitesini, karakterini ölçerek tartarak partisini özellikle dünkü toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımızın vurguladığı bir konuyu buradan hepinize söylemek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin adaylarını desteklerken aynı AK Parti adayı gibi samimiyetle iki partinin adayımızın da bizim nezdimizde farkı olmadığını, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Büyükşehir İl Başkanları’nın elini de dünkü toplantıda kaldırdığını siz de bütün Aksaray’a buradan sonra anlatmanızı özellikle istirham ediyorum” dedi.
“Sürecimizi Birlikte Yürütüyoruz”
Milletvekili Kaşlı sözlerinin sonunda ise; “Sürecimizi birlikte yürütüyoruz, adaylarımız sağlık çalışmalarını devam ettiriyor, AK Parti ne zaman sahaya inecek, Aksaray’da yazıldı, çizildi, bir sürü köşe yazarları, değişik şeyler söyledi ama az önce söylediğim cümleler önemli. Milliyetçi Hareket Partisi her gün 7-24 sahada, sadece seçim döneminde değil, il başkanıyla, milletvekiliyle, esnaf ziyaretiyle, vatandaş ziyaretiyle, Kadın Kolları teşkilatımız, Gençlik, Ocak Teşkilatımız, her kademede yan kuruluşlarımızla Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşın içinde, yanında, sıkıntısında, derdiyle dertlenip, düğününde, cenazesinde, onların yanında her gün varız biz zaten ama bu seçim süreci, aday açıklama süreci, sahaya inme süreci olmadığını, özellikle sahada hep olduğumuzu belirtmek için bunu özellikle vurguluyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok