Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, seçilmem teşkilatın umutla bakmasına neden olacak

AK Parti’nin milletvekili seçilen

AK Parti’nin milletvekili seçilen ilk il başkanı olan Hüseyin Altınsoy, 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde ki adayların il eski başkanı, eski kadın kolları başkanı ve hem gençlik kolları hem de merkez ilçe başkanlığı yapmış birinin milletvekili adayı olması ve ilk defa il başkanlığı yapmış birinin milletvekili olarak seçilmiş olmasının AK Parti Teşkilatı’nı heyecanlandırdığını söyledi.
28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde Aksaray’da Ak Parti açısından bir ilk yaşandı. İlk defa önceden il başkanlığı yapmış bir isim milletvekili olarak seçildi. Milletvekili seçilen ilk il eski başkanı olan Hüseyin Altınsoy, “Bizim AK Parti teşkilatı olarak Aksaray’da hep bir özlem vardı. Bütün il başkanlarımız ve teşkilatlarımız hep neden il başkanlarımız milletvekili olmasın özlemi yaşıyorduk. Bu dönem bunu geçekleştirdik ve bu bize nasip oldu.” dedi.
“TEŞKİLATTA GÖREV YAPAN ARKADAŞLARIMIZ YENİ DÖNEMLERE DAHA UMUTLA BAKACAK”
Bundan sonraki dönemlerde de teşkilattan yetişmiş isimlerin milletvekili adayı olarak gösterilmesi yönünde ümitleri olduğunu belirten Hüseyin Altınsoy, “Teşkilatlarımıza teşekkür ederken hep söyledim. Bu bir açık kapı olur ve bundan sonra da aynı şekilde teşkilattan yetişmiş isimler, inşallah milletvekili adayı olmaya devam eder. Ben gençlik kollarından yetişme birisiyim. Teşkilat mensuplarının milletvekili adayı olarak gösterilmesi, gençlik kollarımızdan gelen, ilçe teşkilatlarından gelen arkadaşlarımızın, il teşkilatlarında görev yapan arkadaşlarımızın yeni dönemlere daha umutla bakmasını sağlar.” şeklinde konuştu.


“TEŞKİLATLAR AYNI ZAMANDA BİR OKULDUR”
Bu durum kendisi içinde güzel bir vesile olduğunu dile getiren Altınsoy, “Teşkilatlarımız, bizi hem seviyor hem de destekliyorlardı. İl eski başkanının, kadın kolları başkanının, daha önce gençlik kolları ve merkez ilçe başkanlığı yapmış arkadaşımızın aday olması teşkilatlara heyecan kazandırdı. Bu aynı zamanda bir okuldur. Teşkilatlar, partimize katılan kişileri yetiştiriyor. İnşallah ilerisi için arkadaşlarımın daha ümitvar olmalarına vesile oluruz. Ben bundan sonra da hem gençlik kollarından, hem kadın kollarından, hem teşkilatlarımızdan hem de il başkanlarımızdan milletvekili adaylarının çıkacağını ümit ediyorum. Teşkilatlarıma da teşekkür ediyorum onlarda yoğun bir emek harcadılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ diyerek sözlerine son verdi.

Haber: Fatma ALTINOK