Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Cengiz Aydoğdu’dan Cam Teras Projesine Tam Not

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, meclis çalışmaları arasında Aksaray’a gelen Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya Aksaray’da hayata geçirdiği projeleri tanıttı. Milletvekili Cengiz Aydoğdu Ihlara Vadisi üzerinde hayata geçirilen Cam Terası şehrin güzelliklerini ortaya çıkaran bir proje olarak değerlendirdi.

 

Göreve geldiği günden bugüne kadar istişare ve ortak akılla yenilikçi projeler üreten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya Ihlara Cam Teras projesinin tüm özelliklerini yerinde anlattı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’den cam terasın, günlük ziyaretçi sayısını, yapım maliyetini, hizmet alanını dinleyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, cam terası ziyaret eden vatandaşlarla Ihlara Vadisinin doğal ve tarihi güzelliklerini terastan izledi.

 

Milletvekili Cengiz Aydoğdu Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından hayata geçirilen cam teras projesinin şehrin görünürlüğünü ortaya çıkardığını belirtti. Milletvekili Aydoğdu Aksaray Belediyesi tarafından yapılan projelere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Belediye Başkanımız şehrimizin güzelliklerini ve görünürlüğünü ortaya çıkarmak adına birçok proje gerçekleştiriyor. Ihlara Vadisine hâkim bir noktada hayata geçirilen cam teras projesi Aksaray turizmine ivme kazandıracak bir çalışma oldu. Cam terası kısa zaman içerisinde her gün binlerce kişi ziyaret ediyor. Buraya gelen ziyaretçiler Vadinin tamamını bu noktadan temaşa etme imkânı buluyor.

 

Belediye Başkanımız her projesinde olduğu gibi Cam Teras projesinde de tüm ayrıntıları planlayarak bir eser ortaya koymuş. Şehrimizin güzelliklerini ortaya çıkaran Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum. Şehrimize değer katacak tüm çalışmalarında kendisini destekliyoruz. Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum. ‘’ Dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve Milletvekili Cengiz Aydoğdu Cam Terastan vadiyi izlemeye gelen vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra diğer projeleri incelemek üzere Cam Terastan ayrıldılar.

Bülten