Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu milletimizin mesajını aldık; Milletimiz, ‘kendinize bir çekidüzen verin ve kendinize gelin’ dedi!

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ CENGİZ AYDOĞDU:
Milletimiz, ‘kendinize bir çekidüzen verin ve kendinize gelin’ dedi!
AK Parti’nin bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri hakkında da değerlendirmede bulundu. Halkın verdiği mesajı aldıklarını ifade eden Aydoğdu, “Bizim alternatifimiz yine kendimiziz bunun da farkındayız. Milletimiz de farkında. Milletimiz bize sadece, ‘Kendinize bir çekidüzen verin ve kendinize gelin.’ dedi.” şeklinde konuştu. Kayıplara rağmen Aksaray’da zafer elde edildiğini belirten Aydoğdu, Aksaray’ın AK Parti rengine boyandığını ve Evren Başkan’ın Aksaray’a beş yılda yaptığı hizmetlerin kat kat fazlasını önümüzdeki beş yılda yapacağını vurguladı.

 

AK Parti’de bugün bayramlaşma töreni yapıldı. AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu partisinin bayramlaşma töreninde konuştu. Cengiz Aydoğdu açıklamasında, “AK Parti olarak biz 2002’den bu yana milletin huzuruna her çıkışımızda başarıyla muvaffakiyetle bütün seçimleri kazandık. Arada elbette inişler çıkışlar oldu. Mesela 7 Haziran 2015 seçimleri ve onun hemen akabinde 1 Kasım 2015 zaferi var. 15 Temmuz 2016’dan sonra Türkiye’de bütün dengeler ve sistem değişti. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtik. Cumhurbaşkanlığı sisteminin ikinci milletvekilli ve cumhurbaşkanlığı seçiminden de yüzümüzün akıyla ve büyük bir zaferle çıktık. O zaman milletimiz bütün sıkıntılara rağmen Türkiye’yi emin ellere teslim etti.” dedi.
HAÇLI SEFERLERİ DÖNEMİNDE DAHİ İSLAM DÜŞMANLIĞI BU KADAR YÜKSELMEMİŞTİR
Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçerek Türkiye’yi uçuruma atmadığını ifade eden Cengiz Aydoğdu, “Ülkenin emiri olan 20 yıldır milletin lideri milletle bütünleşmiş milletin adamı dediğimiz şahsı tekrar göreve devamını tasvip eyledi. Bu milletin emridir. Mahalli seçimler öncesinde uluslararası arenada çok sıkıntılı günler yaşandı. İslam dünyasında ve bizim karşı olduğumuz karşı karşıya olduğumuz batı dünyasında içinde yaşadığımız dünyada tarihin hiçbir döneminde bugün olduğu kadar ve İslam sevmezlik İslam dünyasına karşı bir karşıtlık olmamıştır. Haçlı Seferleri döneminde dahi İslamofobi dedikleri o İslam düşmanlığı bu kadar yükselmemiştir. Şu anda öyle sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz ve Türkiye her şeyiyle hem Türk dünyasının hem İslam dünyasının lideri görünüyor.” şeklinde konuştu.
BİZİM ALTERNATİFİMİZ YİNE KENDİMİZİZ
Aydoğdu sözlerinin devamında, “Böyle sıkıntılı ve hengâmede büyük bir deprem yaşadık. 11 vilayetimiz dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir şekilde 9 saat arayla 7.6 büyüklüğünde iki sarsıntı yaşadı. 3-5 ay sonra Orta Doğu’da İsrail, 1948’de oraya geldiği günden beri yaptığı zulümlerin hepsine bedel bir soykırıma girişti. Gazze’de o bizim milletimizin kalbinde vicdanında büyük bir yara dünyada orta Doğu’da bir ateş. Öte yandan ülkemiz 1980’li yıllardan beri bir bölücülük tehlikesi ile karşı karşıya ve biz içeride bunu hallediyoruz. Ama eline silah verilmiş kandırılmış ajanlar, kandırılmış uşaklar terör örgütü çevremizde bir ateş çemberini mütemadiyen hazırlayıp Türkiye’nin bütün ekonomisi her şeyi teyakkuz halindeyiz. Yani ülkemize Osmanlı’dan bu yana rahmetli Atatürk dönemi dâhil rahat yüzü görmemiş bir milletiz ve biz bunun bedelini ödeye gelmiş ve bunun çaresini de bilen bir milletiz. Böyle bir hengâmede Mahalli İdareler Seçimlerine gittik. Mahalli seçimlerde milletimiz dikkatimizi çekti. Demokrasi tarihinin ben diyorum ki bizim açımızdan milletin ikaz ettiği bir seçim oldu. Önümüzde dört yıl var biz Türkiye’ye dönüştürmüş partiyiz. Biz Türkiye’de demokrasiyi vesayetçi rayından çıkarıp milli iradenin üstünlüğü platformuna getirmiş bir partiyiz. Biz Türkiye’yi yeniden inşa etmiş bir partiyiz. Bu sıkıntıyı da aşacağız ve elbirliğiyle bu dört sene içerisinde önce ekonomiden sonra devletin zaafa uğrayan yerlerinde reformlar demokrasimizin takviyesi milletimizin arzu ettiği aradığı her neyse onun çaresini bizde olduğunu millette biliyor, biz de biliyoruz! Milletimiz de bunu çok iyi biliyor. Bizim alternatifimiz yine kendimiziz bunun da farkındayız. Milletimiz de farkında. Milletimiz bize sadece, ‘Kendinize bir çekidüzen verin ve kendinize gelin.’ dedi.” ifadelerini kullandı.
AKSARAY’DA BİZ BİR ZAFER YAŞADIK
Milletvekili Cengiz Aydoğdu konuşmasına, “Cumhurbaşkanımız bunu o akşamki balkon konuşması dâhil konuşmalarında büyük bir samimiyetle, büyük bir cesaretle, büyük liderlere yaraşır bir gerçekçilikle belirtti. Hiçbir zaman millette kabahat bulmayacağız. Kabahati kendimizde bulacağız ve yola devam edeceğiz. Biz bunu da aşacağız. Aksaray’da biz bir zafer yaşadık. Oy kaybettik ama bir zafer yaşadık. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, zaferin küçüğü olmaz. Zafer zaferdir! Kaybettiğimiz ilçelerimiz oldu, kazandığımız ilçelerimiz oldu. Ancak seçim süresince, kampanya süresince AK Parti‘ye yakışır, Türk milletine ve Türkiye’ye yakışır bir kampanya yürüttük. Sağ olsunlar karşımızdaki Aksaraylı diğer partilerden aday olan kardeşlerimiz de onlar da bu nezakete dikkat ettiler. Aksaray’da Cumhur İttifakı olarak bakarsak büyük bir zafer yaşadık. AK Parti olarak bakarsak evet zaferimiz de oldu kayıplarımız da oldu ama totalde büyük bir zafere imza attık çünkü Aksaray’ı AK Parti rengine boyadık. Bu bizim için, Aksaray’ın yarını için hiç küçümsenmeyecek bir zafer. Şimdi burada Evren Başkanımın Aksaray’a beş yılda yaptığı hizmetleri herkes biliyor ki kat kat fazlasını önümüzdeki beş yılda yapacak.
Haber; Fatma ALTINOK