Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu; Kireçlik yolu bölünmüş yol olarak yapılacak

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Kireçlik yolu ile ilgili açıklama yaptı. Kireçlik yolunun ihale aşamasında olduğunu beyan eden Milletvekili Aydoğdu, Kireçlik yolu bölünmüş yol olarak yapılacağını ifade etti.
Milletvekili Aydoğdu, Aksaray’ın gelişimi için vatandaşlara müjdesini verdi. Kireçlik yolunu bölünmüş ol olarak yapılacağını belirten Milletvekili Aydoğdu; Kireçlik yolu aslında geçtiğimiz dönem ihale edilecekti. Ben ihaleye karşı çıktım. Çünkü 12 metrelik olarak ihale edilecekti. 12 metrelik yol değil de bölünmüş yol olarak gidişli gelişli yapılmasını istedik. Bölünmüş yolu zor kabul ettirdik. Ama başardık” dedi.
Milletvekili Aydoğdu Kireçlik yolu ihalesine yönelik konuşmasının devamında ise; “İstimlak edilmesi çok zordu. Çıkışta pek çok özel mülkiyetler var. Aksaray o yolu hak ediyor. Bizim için çok hayati bir proje. Oraya yapılacak 12 metrelik veya 18 metrelik yol uzun vadede ihtiyacımızı karşılamayacaktı. Bölünmüş yol olması gerekiyordu. Güzel bir yol olacak. Ihlara, Selime, Yaprakhisar gibi turizm bölgelerine Aksaray’ın bağlantısı olacak. Hemşerilerimizin nefes almasını sağlayacak” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok