Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Aydoğdu, 50 yılda böyle bir şey olmamıştı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu,

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, yaşanan sel felaketi nedeni ile ilgili olarak Büyük bir felaketti benim kendi köyümde de oldu. Son 50 yılda öyle bir şey olmamıştı. Bütün tarlalar göl olmuştu. Öyle bir su Allah afetinden korusun Rabbim bizleri şehrimizi, milletimizi, dünyamızı, insanlığı mahfuza etsin” dedi.

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Külliye bizim tarihimizden kadim bir müessesenin adı niye külliye denir. Külliye şehrin minyatürüdür. Bir şehirde neler olursa Külliyede onun hepsinin örneği olur. İaşe olur yer içer insanlar doyar, barınır ibadet olur. İbadet eder,  eğitim alır. Hepsi olur. Külliye böyle bir şeydir. Onun için Külliyeyi çok sıcak bir kelime olarak yaşatmak istiyorum. Onun için izah ediyorum.

Burada da kıymetli Belediye Başkanımız çok güzel izah etti. Burası yeni kurulan bir semtimiz konuk evi camisiyle beraber külliye heyetinde ben kendisini tebrik ediyorum.

Emeği geçen herkesi tebrik kıymetli hemşerilerim. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde yaşadığımız ağır sel felaketinden dolayı zarar gören bütün hemşerilerimize geçmiş olsun diliyorum. Can kayıpları için sevenlerine yakınlarına dostlarına başsağlığı diliyorum. Rabbimden rahmet diliyorum. İnşallah bebeğimizi de bulacağız. İnşallah ailesine kavuşturacağız. Büyük bir felaketti benim kendi köyümde de oldu. Son 50 yılda öyle bir şey olmamıştı. Bütün tarlalar göl olmuştu. Öyle bir su Allah afetinden korusun Rabbim bizleri şehrimizi, milletimizi, dünyamızı, insanlığı mahfuza etsin. Bu vesileyle kıymetli Grup Başkanvekilime tekrar hoş geldiniz diyorum. Törenin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Haber: Ağustos GERÇE