Hüseyin Altınsoy, AK Parti Aksaray Milletvekili olarak Aksaray Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Aksaray’da devam eden belediye çalışmaları ve kentin geleceğine yönelik projeler ele alındı.

Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili Altınsoy, Belediye Başkanı Dinçer’i yürütülen çalışmalardan dolayı tebrik ederek, “Başkanımızı çalışmalarında tebrik ettik. Durmak yok, yola devam anlayışıyla Aksaray için emek veriliyor. Nezaket ziyaretimiz kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Belediye Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aksaray’ın yarınları için kararlılıkla çalıştıklarını vurguladı. Dinçer, “Şehrimizin yarınları için çalışıyoruz. Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy’u belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Celil Acar

