Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Türkiye Yüzyılının ilk bütçe görüşmelerine başlandığını açıkladı  

AK Parti Aksaray Milletvekili,

AK Parti Aksaray Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Hüseyin Altınsoy, Türkiye Cumhuriyeti’nin Türkiye Yüzyılının ilk bütçe görüşmelerine başlandığını açıkladı. Milletvekili Altınsoy sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Türkiye yüzyılının ilk bütçe görüşmelerine başlandığı açıkladı.

Milletvekili Altınsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olarak yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.  Türkiye yüzyılının ilk bütçe görüşmelerinin başlandığı açıklayan Milletvekili Altınsoy, alınan kararların ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunu.

“Gazi Meclisimizde Türkiye Yüzyılının ilk bütçesinin görüşmelerine başladık” ifadesini kullanan Milletvekili Altınsoy sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda görüşmelerin başladığı belirtti.

Aksaray ilini TBMM’de temsil ederek zaman zaman Aksaray’ın sorun ve taleplerini meclise taşıyan Milletvekili Altınsoy, Plan ve Bütçe Komisyon üyesi olarak da çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Altınsoy; Türkiye yüzyılının ilk bütçe görüşmelerine ilişkin yaptığı paylaşımında; “Gazi Meclisimizde Türkiye Yüzyılının ilk bütçesinin görüşmelerine başladık. Alınan kararların ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde ifade kullandı.

Haber: Fatma Altınok