Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, Tek derdimiz milletimize hizmet!

AK Parti Aksaray Milletvekili, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy, meclis çalışmalarının arta kalan dönemlerinde Aksaray’a gelerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti Aksaray Milletvekili,

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy:
Tek derdimiz milletimize hizmet!
AK Parti Aksaray Milletvekili, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Hüseyin Altınsoy, meclis çalışmalarının arta kalan dönemlerinde Aksaray’a gelerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ağaçören ilçesini ziyaret eden Altınsoy, beraberindeki heyetle birlikte ilçe halkının sorunlarını dinledi ve çözüm yolları üzerine bilgi aldı.
Altınsoy konuşmasında, Bizim derdimiz milletimiz. Milletimizin sorunlarını çözme adına mesai mefhumu tanımadan onların yanına gitmeyi, onları ziyaret etmeyi ve dinlemeyi sürdürüyoruz. Bu yolda çalışmalarımız devam edecektir. Bizim tek derdimiz milletimize hizmet etmektir. ”dedi.
Milletvekili Altınsoy, Ağaçören’deki sorunları dinledi ve çözüm için çalışacaklarını söyledi. AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Ağaçören ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, ilçe halkı ve yerel yönetimle bir araya geldi. Altınsoy’a, İl Genel Meclisi Başkanı Latif Ağır, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İbrahim Ulusoy ve Bayram Çiçek de eşlik etti. İlk olarak Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman’ı makamında ziyaret eden heyet, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi aldı.
AĞAÇÖREN’DE YOĞUN ZİYARET PROGRAMI
Altınsoy, Ağaçören İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Yüksel ve Ağaçören İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Ecik ile birlikte Belediye Başkanı Kemal Salman’dan ilçenin mevcut sorunları ve bu sorunların çözüm yolları hakkında detaylı bilgiler aldı.
Daha sonra Ağaçören esnafını ziyaret eden ve onların sorunlarını dinleyen Altınsoy, esnafların taleplerini not aldı. Milletvekili Altınsoy, Ağaçörenli vatandaşların Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki sesi olmaya devam edeceğini belirterek, “Bu sorunların çözümü noktasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışmalarımızı hızlandıracağız ve artıracağız” dedi.
VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR
Ağaçörenli vatandaşlar, seçim dönemi olmamasına rağmen ilçeye gelerek kendileriyle hemhal olan Milletvekili Hüseyin Altınsoy’a teşekkür etti. Ağaçören Belediye Başkanı Kemal Salman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Önümüzdeki beş yılda önemli hizmetler yapmak için kollarımızı sıvadık” dedi.

Avni KURU

Aksaray’ın Eskil İlçesinde  ikamet eden
Sıradaki Haber Aksaray’da Jandarmadan baskın; Eskil’de uyuşturucu  taciri yakalandı