Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, ”Onlar bizim dua kaynağımız”

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu önderliğinde hazırlanan bayramlaşma törenini ardından Aksaray AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber ve STK temsilcileri ile birlikte bayram arifesinde Huzurevini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında, huzurevinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen heyet, onlarında bayramlarını kutlayarak unutulmadıklarını anımsattı. Bayram öncesinde her türlü hazırlığı yapan Aksaray Valisi Aydoğdu, beraberindeki heyetle, huzurevine giderek oradaki yaşlıların istek ve taleplerini dinleyerek, hasbihal etti. Bayramların birleştirici gücüne değinen heyet, huzurevinde bulanan yaşlılardan dualar aldı.

         

Eski bayramları onlara hatırlatmak amacıyla yapılan sosyal etkinlikten mutlu kareler yansıdı. Onları böyle mutlu bir günde yalnız bırakmayan heyet, sevgi ve saygılarını sundu. Ziyaretin ardından açıklama yapan Milletvekili Aydoğdu; “Valimiz Hamza Aydoğdu, İl Başkanımız Hamza Aktürk, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, şehir protokolümüz ile birlikte Huzurevi’nde konaklayan değerli büyüklerimizin dualarını alıp, bayramlarını kutladı. Yaptığımız her işte bizleri dualarıyla destekleyen kıymetli büyüklerimize sıhhat dolu bir ömür diliyoruz.” dedi. AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’da burada yaptığı konuşmada; onlar bizim büyüklerimiz dua kapımız bugün burada bir araya geldik, dualarını aldık istek ve taleplerini dinleyerek bayramlarını kutladık” dedi

Haber: Fatma Altınok