Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy minik öğrencilerle birlikte aynı sırada!

AK Parti Aksaray Milletvekili

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy şehir içerisindeki ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Timur Sarrafoğlu okulunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Timur Sarrafoğlu 4/G sınıfı öğrencilerin derslerine katıldı. Öğrenicilerle birlikte aynı sıralarda oturan Milletvekili Altınsoy, minik öğrencilerle yakından ilgilendi.

Minik öğrencilerle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi ve yasama faaliyetleri hakkında konuşan Milletvekili Altınsoy, minik öğrencilerin gelecekte ne olmak istedikleri hakkında kısaca sohbet etti.

Minik öğrencilerle yakından ilgilenen Milletvekili Altınsoy, öğrencilerle birlikte aynı sıralarda oturduğu anlar kameralara yansıdı.

Altınsoy, ziyaretin ardından yaptığı açıklamasında ise, “Geleceğimizin teminatı yavrularımızla, Timur Sarrafoğlu 4/G sınıfı öğrencilerimizle bir araya geldik. TBMM ve yasama faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimizin gözleri ışıl ışıl. Sınıf öğretmenimiz Sahire Dinç’e emek ve gayreti için teşekkür ediyorum” dedi.

Fatma Altınok