Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, uzun yıllardır kaçak olarak yaşadığı Amerika Birleşik Devletleri’nde öldü. Gülen’in, ölmeden önce Pensilvanya’da kaldığı St. Luke’s Hastanesi’nde hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastane kaynaklarından edinilen bilgilere göre, terör örgütü elebaşının adı hastanede ölenler arasında yer aldı.
Gülen, 1999 yılından bu yana ABD’de ikamet ediyordu ve FETÖ’nün liderliğini yürütüyordu. Ölüm haberinin ardından Türkiye’den sert tepkiler gelmeye başladı.
AK Parti Aksaray Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Altınsoy, Gülen’in ölümü üzerine yaptığı açıklamada, FETÖ elebaşının bir hain olarak öldüğünü belirtti. Altınsoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Vatan, millet ve din düşmanı FETÖ elebaşı, tam bir hain gibi kendine yakışanı yaparak sahiplerinin kucağında can verdi. Allah’ın hesabı çetindir ve azabı şiddetlidir. Rabbim bu haine gazabıyla muamele etsin inşallah.”
Altınsoy, FETÖ’nün Türkiye’ye verdiği zararları ve örgütün ihanetiyle ilgili sözlerini tekrar hatırlatarak, Gülen’in ölümünün hainliğinin bir sembolü olduğunu vurguladı.
Fetullah Gülen’in ölümü, örgütün liderliğine dair soru işaretleri doğururken, Türkiye’de FETÖ ile mücadele kararlılığının süreceği de yetkililerce ifade ediliyor.

Haber Merkezi