Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Altınsoy, aldığım görevleri Aksaray için avantaja çevireceğiz.

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY:
Aldığım görevlerin avantajlarını hep birlikte yaşayacağız
AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi olması ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevler almasının çok önemli olduğunu söyleyerek bu görevlerini Aksaray için bir avantaja çevirmenin önemine vurgu yaptı.
14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili olarak seçilen daha sonra da iki önemli görev alan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştı. Aldığı görevlerin çok önemli olduğun belirten Hüseyin Altınsoy, “Tarafımıza, Plan ve Bütçe komisyon üyeliği verildi. Plan ve Bütçe Komisyonu biraz yükü ağır bir komisyon ama şahsımız ve şehrimiz için avantajları olan bir komisyon. Bunun avantajlarını da inşallah beraber yaşayacağız ve göreceğiz. Çünkü bütün yatırımların, devlet bütçesinin, kamu kurumlarının ve bakanlılarının planlandığı ve onaylandığı, her kanun teklifinin geldiği çalışmaları geniş bir komisyon. Bu komisyonda 15 AK Parti, 3 MHP olmak üzere Cumhur İttifakı’ndan 18 milletvekili beraber çalışıyoruz. İnşallah memleketimize de, milletimize de faydamız olur.” dedi.
AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyeliği görevinin de çok önemli olduğunu ifade eden Hüseyin Altınsoy, “Meclis’te, Ak Parti’nin bir yönetimi var. Grup Başkanımız Abdullah Güler. 5 kişide Grup Başkanvekilimiz var. Abdülhamit Gül başkanımıza bağlı başkan yardımcısı olarak düşünün beni de. Bana da bağlı 15 vekilimiz var. Meclis’te nöbetçi olduğumuz haftalarda, gelen soru önergelerinin tartışılması, kim cevap verecek onların görüşülmesi ve yönlendirmesinin yapılması, Meclis’e katılımının sağlanması gibi çalışmalar yapıyoruz. Nöbetçi olduğumuz haftalarda çok aktif çalışıyoruz Bu görevde bizim için avantaj. Bu avantajı şehrimiz için bir avantaja çevirebilirsek daha iyi olur.” dedi. Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un aldığı bu iki önemli görev, Aksaray’a gelecek yatırımlar konusunda Aksaray’ın öncelikli olması konusunda vatandaşlar tarafından da büyük bir sevinçle karşılanmıştı.

Haber: Ağustos GERÇE