Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletler Ligi finalinde kim karşı karşıya gelecek?

 Milletler Ligi heyecanının Türkiye için tamamlanmasının ardından yarı finale çıkacak takımlar belli oldu. Çeyrek finalin karar setinde Türkiye’yi eleyen Polonya, yarı finale çıkmaya hak kazandı.

 Milletler Ligi heyecanının Türkiye

Paris Olimpiyatlarına kısa süre kala tüm ülke takımları bir yandan olimpiyatlar için hazırlıklarını sürdürürken, Türkiye-Polonya karşılaşması, son yarı final bileti için nefesleri kesti. Polonya ile karşı karşıya gelen Türkiye, 2-2’lik set sonucunu karar setine taşıdı. Karar setine oldukça etkili başlayan Filenin Sultanlarının performansı kazanmaya yetmedi.

Yarı final için son bileti alan isim Polonya olurken, diğer 3 takımın kimler olduğu merak konusu oldu. Milletler Ligi’nin yarı final kadrosu; Brezilya, Japonya, İtalya ve Polonya şeklinde netleşti. Eleme maçlarından namağlup bir şekilde çıkan Brezilya’nın, yarı finalde de etkili bir performans sergilemesi bekleniyor.

Yarı final müsabakaları kapsamında İtalya-Polonya, ve Brezilya-Laponya karşılaşmaları yapıldı. Karşılaşmalar kapsamında final etabına kalmaya hak kazanan  Japonya ve İtalya ise  bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

Ağustos Gerçe