Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

 Milletler Ligi’nde üçüncü hafta heyecanı Tayland maçı ile başlıyor

  Türkiye A Milli

 

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi üçüncü haftası kapsamındaki ilk maçını bugün saat 12.00’de Tayland ile oynayacak. Milletler Ligi üçüncü haftası heyecanı Taylan ile başlamış olacak.

Filenin Sultanları için oldukça önemli olan Milletler Ligi üçüncü haftası, Tayland maçı ile başlıyor. Sultanlar, bu hafta Tayland’ın yanı sıra Dominik, Çin ve Brezilya ile de karşı karşıya gelecek. Ligin en kritik maçlarından birisi olması beklenen Türkiye Brezilya maçı ise bayramın ilk günü ülke genelinde nefeslerin tutulmasını sağlayacak.

VNL karşılaşmaları kapsamında ikinci hafta hiç maç kaybetmeyen Filenin Sultanlarının üçüncü hafta maçlarında nasıl performans sergileyeceği merak konusu oluyor. Tayland maçını kazanarak ilk haftaya galip bir şekilde girmek isteyen Filenin Sultanlarında, Zehra Güneş ve İlkin Aydın sakatlıklarından dolayı takıma katılamayan isimler arasında yer alıyor.

Milletler Ligi üçüncü haftası kapsamında oynanacak olan Türkiye- Tayland maçı bugün saat 12.00’de Hong-Kong’da gerçekleşecek.

Ağustos Gerçe