Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Millet İttifakı, Kılıçdaroğlu’na destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için esnaf ziyaretlerine devam ediyor.
Esnaf ziyaretleri kapsamında Kapalı Çarşı ve Ankara Caddesi esnafları ile bir araya gelen Millet İttifakı temsilcileri, esnafların sorunlarını ve önerilerini tek tek dinledi. Yaklaşan seçim gününe yönelik nabız yoklayan Millet İttifakı temsilcileri, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için Aksaray esnaflarından destek istedi. “Değişim rüzgârı Aksaray’da esiyor.” diyen Millet İttifakı temsilcileri esnaflara teşekkür etti.
Millet İttifakı’nın seçim gezilerine, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Saadet Partisi İl Başkanı Levent Serdar Şahin, Deva Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş, Gelecek Partisi İl Başkanı Gafur Yıldız, CHP Merkez İlçe Başkanı Ayfer Zengin, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, parti teşkilatları, CHP Geçmiş Dönem İl Başkanı Ali Rıza Toprak ve 28.Dönem Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk katıldı.

Haber: Ağustos GERÇE