Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’li Karabatak’tan Belediye Başkanlarına Anlamlı Hediyeler

Sabıra çok ihtiyaçları var,” dedi, tesbih hediye etti.

Sabıra çok ihtiyaçları var,"

MHP’nin geçmiş dönem il başkanlığını yapan Op. Dr. Rıfkı Karabatak, 31 Mart 2024 seçimlerinde Ihlara’da belediye başkanlığı seçimlerini kazanan Yunus Akar ile Balıkaya’da seçimleri yeniden kazanan Dursun Eser’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Üç Hilal Logolu İsimlikler ve Tesbih Hediyesi

MHP’nin Aksaray’daki önde gelen isimlerinden Op. Dr. Rıfkı Karabatak, MHP’den seçimi kazanan belediye başkanlarına hayırlı olsun diyerek, üzerinde belediye başkanlarının isimleri ve üç hilal logosu bulunan isimlikleri de hediye etti. Karabatak, ziyaretleri sırasında her iki başkana da stres atmalarına yardımcı olması amacıyla birer tesbih hediye etti.

“Aslanlar Gibi Mücadele Ettiler”

Ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada Karabatak, “Aslanlar gibi mücadele ederek vatandaşların gönlüne taht kurarak belediye başkanlıklarını kazanan öz kardeşlerim Bağlıkaya Belediye Başkanı Dursun Eser ve Ihlara Belediye Başkanı Yunus Akar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Başkanlıkları süresince sabıra ihtiyaçları olacağını düşünerek stres atsınlar diye birer tespih hediye takdim ettim. Başarıları daim olsun!” dedi.

Bu anlamlı ziyaret ve hediyeler, yeni dönemde görevlerine başlayan başkanlara moral kaynağı olurken, MHP teşkilatının dayanışma ve desteğini de bir kez daha göstermiş oldu.
Hakan Hidayet Deniz

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü
Sıradaki Haber İl Müdürü Alpaslan, okul ziyaretlerinde öğretmenlerle bir arada