Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Vali ve Başkana ziyaret!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray teşkilatı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret eden heyet oldu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerle seçim heyecanı devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği belediye başkan adayı olacak isimler yavaş yavaş açıklanıyor. MHP teşkilatı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile belediye başkan adayını İrfan Çıtak olarak duyurdu.

MHP Aksaray belediye başkan adayı olan İrfan Çıtak, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Evren Dinçer’i,  makamında ziyaret eden MHP teşkilatı, Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar üzerine konuştu.

Belediye Başkanı Dinçer, ziyaretlerinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, İl Başkanı Burhanettin Karataş ve Ülkü Ocakları Başkanı Muhsin Arslan’a teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu ziyaret eden MHP teşkilatı Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında görüştü. MHP Belediye Başkan adayı İrfan Çıtak Aksaray iline katkı sağlayacağı yönündeki çalışmalarını dile getirdi. Vali Kumbuzoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı MHP teşkilatını teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok