Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den STK Başkanlarına ziyaret!

Milliyetçi Hareket Partisi (

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak ve beraberindeki teşkilat mensupları STK başkanları ziyareti kapsamında Aksaray Ziraat Odası Başkanlığının ve Aksaray Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi hazırlık içerisinde olan MHP teşkilatı kurum, kuruluş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
Aksaray’da siyasi arenada yaşanan hareketlilikle birlikte partililerde seçim çalışmalarına başladı. Aksaray’da faaliyet gören Sivil toplum kuruluşları (STK) Başkanları ile bir araya gelen MHP teşkilatı Aksaray Ziraat Odası Başkanlığını ve Aksaray Süt Üreticileri Birliğini ziyaret etti.

MHP teşkilatı, Aksaray’ın tarım ve hayvancık faaliyetlerine büyük etkisi olan Aksaray ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ile bir araya geldi. Daha sonra Aksaray Süt Üreticileri Birliğini Başkan Esat Zengin ile bir araya gelen MHP teşkilatı yapılma hedeflenen projeler hakkında bilgiler verdi.
MHP teşkilatı Aksaray Ziraat Odası Başkanı Koçak ve Süt Üreticileri Birliği Başkan Zengin tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Aksaray Belediye Başkanı Çıtak ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Haber: Fatma Altınok