Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Ortaköylüler Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti!

Ortaköylüler Derneği Başkanı Faik Kocapınar, 5. Olağan Genel Kurulda Güven Tazeledi

Ortaköylüler Derneği Başkanı Faik

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı Muhsin Arslan, Ortaköy İl Genel Meclis Üyesi Ömer Gölbaşı ve parti teşkilatı mensupları, geçtiğimiz pazar günü 5. Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirerek güven tazeleyen Ortaköylüler Yardımlaşma Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği Başkanı Faik Kocapınar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette, MHP heyeti dernek başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette hoş sohbetler gerçekleştirilirken, derneğin yardımlaşma ve dayanışma konusundaki projeleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, misafirperverlikleri ve sıcak karşılamalarından dolayı dernek başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, Ortaköylüler Derneği’nin topluma sağladığı katkıları takdir ettiklerini belirtti. Karataş, “Ortaköylüler Derneği’nin çevre ve yardımlaşma konusundaki duyarlı çalışmaları örnek teşkil ediyor. Bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Dernek Başkanı Faik Kocapınar ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MHP heyetine teşekkür etti ve yeni dönemde derneğin daha güçlü projelerle topluma katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.

Avni Kuru