Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den Çerdiğin Mahallesi’ne Çıkartma: Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma!

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç ve teşkilat mensupları ile birlikte Çerdiğin Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

MHP Aksaray İl Başkanı

Cuma namazını Kızılminare Camii’nde kılan heyet, ardından mahalle esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Kılıç ve teşkilat mensupları ile birlikte Çerdiğin Mahallesi’nde kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Program, Kızılminare Camii’nde kılınan cuma namazı ile başladı.

Namazın ardından, MHP heyeti Çerdiğin Mahallesi’ndeki esnafı ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafların dükkanlarına girerek hal ve hatırlarını soran Karataş ve beraberindeki ekip, esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Ziyaret boyunca, esnafların ve vatandaşların sorunları ve talepleri de dinlendi. İl Başkanı Karataş, MHP’nin her zaman esnafın yanında olduğunu belirterek, “Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak için buradayız. Aksaray bizim, Türkiye hepimizin!” dedi.

Bu tür ziyaretlerin, parti ile vatandaşlar arasındaki bağları kuvvetlendirdiğini ve karşılıklı anlayışın artmasına katkı sağladığını vurgulayan Karataş, esnafların memnuniyetini kazanarak ziyaretini tamamladı.

Avni Kuru